Во сабота ќе се одигра фудбалското дерби на 11-то коло од ВМФЛ помеѓу ФК Пелисте…

Во сабота ќе се одигра фудбалското дерби на 11-то коло од ВМФЛ помеѓу ФК Пелистер и ФК Беса на стадионот „Петар Милошевски“ во 13:00 ч. Очекуваме максимална поддршка од трибините, на можеби, најважниот натпревар од сезоната. #ЗеленоБелиДоПобеда #НапредЗеленоБели 🟢⚪️
Source

Share