Во сабота нашата екипа гостува кај екипата на ФК Кожуф. 16.09 15:00 ч. Г…

🎙️Во сабота нашата екипа гостува кај екипата на ФК Кожуф.
🗓️ 16.09
⏰ 15:00 ч.
🏟️ Градски стадион Гевгелија
Напред #ЗеленоБели 🟢⚪️
Source

Share