За еден час започнува собирот кој води на натпревар од големо значење за место в…


За еден час започнува собирот кој води на натпревар од големо значење за место во долниот или горниот дел на табелата. Денес со почеток од 13:00 часот на градскиот стадион во Кавадарци ја пречекуваме екипата на Гостивар во натпревар каде што само победа е опција. Твоето место на исток те чека, нашата поддршка е неизбежна за добар резултат!

Понеси шал, дојди на собир!
Парк на револуција – 11:30ч!
Source

Share