За уште една голема победа на фудбалерите на ФК Тиквеш и за продолжување на перф…


За уште една голема победа на фудбалерите на ФК Тиквеш и за продолжување на перфектниот старт на ракометарите на РК Тиквеш, оваа сабота навиваме заедно најпрво на градски, а потоа во Јасмин. Тиквеш има сериозен предизвик против актуелниот вицешампион Шкупи кој сезонава покажа дека не е непобедлив, додека ракометарите го пречекуваат секогаш незгодниот тим на Охрид во уште еден натпревар кој треба да покаже дека се сериозни претенденти за највисок пласман. Првиот собир е во 12 и 30 на Паркот на револуцијата од каде заедно одиме на стадион, а по краткиот одмор се собираме во 18 часот пред источниот влез на Јасмин.

Кавадарци цело – црвено бело!
Source

Share