Започнува нова ракометна сезона со многу возбудувања! ГРК ТИКВЕШ 2014 во 1во ко…

Започнува нова ракометна сезона со многу возбудувања!
ГРК ТИКВЕШ 2014 во 1во коло го пречекува тимот на РК ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР 2

Недела 10.09.2023
18:00 часот
с.с. Јасмин, Кавадарци

СИТЕ НА РАКОМЕТ!
Source

Share