ЗАПОЧНУВА РАКОМЕТНАТА СЕЗОНА! Вистинската забава во деновите за славје во градо…


ЗАПОЧНУВА РАКОМЕТНАТА СЕЗОНА!

Вистинската забава во деновите за славје во градот убав е со Лозари во Јасмин. Во недела, прв натпревар на нашите ракометни миленици и тоа против вториот тим на Еурофарм Пелистер во сезоната која може да биде една од најуспешните за кавадаречкиот ракомет. Собирот е во 16:30 во „Кафезот“ на гимназијата, а присуството на истиот е задолжително. Не барај изговор, најди начин и дојди на исток.

Биди дел од Лозари – Сакај го Кавадарци!
Source

Share