Чкембари и Лозари заедно сме посилни! Во рамките на 1/8 финалниот братски дуел,…


Чкембари и Лозари заедно сме посилни!

Во рамките на 1/8 финалниот братски дуел, Пелистер во последните моменти загуби од Тиквеш. На Тиквеш му посакуваме успех во понатамошниот циклус.

А вечерва нашиот ракометен Пелистер игра против Киелце. Промените шо се случија наговестуват пријатен амбиент и причина плус за максимална поддршка.
Собирот започнува од 19:30ч кај Офицерски од каде што ќе можите да си набавите карта.
Се гледаме на собир.

Пелистер е име наше, Пелистер е живот наш.

Source

Share