Чкембари утре (недела) 16:30ч собир пред Офицерски. Време е за дерби! Пелистер …

Чкембари утре (недела) 16:30ч собир пред Офицерски.
Време е за дерби! Пелистер – Вардар 18:00ч WELCOME TO THE HELL☘️
Source

Share