Christian Bundy и Malcolm Bernard нови играчи на КК Пелистер

КК Пелистер потпиша два нови интернационални играчи со NCAA колеџ искуство.

Повеќе информации можете да прочитате на следниот линк:

Christian Bundy и Malcolm Bernard нови играчи на КК ПелистерSource

Share