Дел од екипата на Чкембари на пат за Загреб! Во близина на кобното место за наш…

Дел од екипата на Чкембари на пат за Загреб!
Во близина на кобното место за нашиот ангел Тоше
-НЕПРЕБОЛ 1981-♾
Source

Share