ДЕНЕС САКАМЕ САМО ПОБЕДА И НИШТО ДРУГО ! За Битола, за Пелистер, за Чкембари -…

☘️ ДЕНЕС САКАМЕ САМО ПОБЕДА И НИШТО ДРУГО ! 💪 За Битола, за Пелистер, за Чкембари – СРЦЕ НА ТЕРЕН !
Source

Share