Денес во градскиот парк, пред “Лалуна” поставена е нова БИЛЕТАРА на ГФК ТИКВЕШ…

📣 Денес во градскиот парк, пред “Лалуна” поставена е нова БИЛЕТАРА на ГФК ТИКВЕШ, ЕДИНСТВЕНО место каде во недела ќе се продаваат билети за двете трибини ‼️
20.08.2023 – 17:00
ТИКВЕШ – ШКЕНДИЈА
3 Коло – Прва МФЛ
🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️

Source

Share