EHF European Cup Започна продажбата на влезниците за натпреварот со FORTHOF UH…

EHF European Cup

Започна продажбата на влезниците за натпреварот со FORTHOF UHK Krems во недела, 15ти октомври во с.с. Јасмин Кавадарци.

Нашите ракометари се веќе во Caffe to go Infinity.

Биди и ти дел од овој историски натпревар!


Source

Share