Екипата на ЖРК Пелистер ги започна припремите за новата сезона, а првата база о…

💪 Екипата на ЖРК Пелистер ги започна припремите за новата сезона, а првата база од подготовките ја минуваат на пелситерските убавини.
Source

Share