Еурофарм Пелистер 2 денес го пречекува Аеродром Еурофарм Пелистер 2 – Аеродром…


‼️🟢⚪️Еурофарм Пелистер 2 денес го пречекува Аеродром

🏆 Еурофарм Пелистер 2 – Аеродром
📍 Битола
⏰ 13:00

Цена на поединечните билети:
– 120 денари (Централни позиции јужна и северна трибина)
– 100 денари (Странични позиции јужна и северна трибина)

Продажни места – DIMPO Тобако и BROTHERS Тобако
Интернет продажба – https://kartieurofarm.mk/
Source

Share