Еурофарм Пелистер 2 денес го пречекува тимот на Куманово 16:00 Цена на поединеч…

‼️🟢⚪️Еурофарм Пелистер 2 денес го пречекува тимот на Куманово ⏰ 16:00 Цена на поединечните билети:
– 120 денари (Централни позиции јужна и северна трибина)
– 100 денари (Странични позиции јужна и северна трибина) Продажни места – DIMPO Тобако и BROTHERS Тобако
Интернет продажба – https://kartieurofarm.mk/
Source

Share