Еурофарм Пелистер 2 денес во 16:30 го пречекива тимот на Тиквеш Еурофарм Пелис…


🟢⚪️Еурофарм Пелистер 2 денес во 16:30 го пречекива тимот на Тиквеш

🏆 Еурофарм Пелистер 2 – Тиквеш
📆 Денес
⏰ 16:30

🟢⚪️ Цена на поединечните билети:
– 120 денари (Централни позиции јужна и северна трибина)
– 100 денари (Странични позиции јужна и северна трибина)

Продажни места – DIMPO Тобако и BROTHERS Тобако
Интернет продажба – https://kartieurofarm.mk/
Source

Share