Еурофарм Пелистер 2 – Тиквеш 19.10.2023 (Четврток) 16:30 Започна продажбата …


🏆 Еурофарм Пелистер 2 – Тиквеш
📆 19.10.2023 (Четврток)
⏰ 16:30
🎫 Започна продажбата на билетите

🟢⚪️ Цена на поединечните билети:
– 120 денари (Централни позиции јужна и северна трибина)
– 100 денари (Странични позиции јужна и северна трибина)

Продажни места – DIMPO Тобако и BROTHERS Тобако
Интернет продажба – https://kartieurofarm.mk/
Source

Share