Еурофарм Пелистер 2 загуби од Тиквеш на стартот од СУПЕРЛИГАТА, со резултат 28:2…

Еурофарм Пелистер 2 загуби од Тиквеш на стартот од СУПЕРЛИГАТА, со резултат 28:26.
Source

Share