Еурофарм Пелистер денес го игра првиот натпревар на турнирот во Охрид #gameday …

‼️🟢⚪️💪 Еурофарм Пелистер денес го игра првиот натпревар на турнирот во Охрид #gameday #handballtournamentKrsteAndonovski #forusforbitolaformacedonia
Source

Share