Еурофарм Пелистер денес го игра вториот натпревар на турнирот во Охрид #gameday…

‼️🟢⚪️💪 Еурофарм Пелистер денес го игра вториот натпревар на турнирот во Охрид #gameday #handballtournamentKrsteAndonovski #forusforbitolaformacedonia
Source

Share