Еурофарм Пелистер денес го пречекува Бутел Цена на поединечните билети: – 120 д…

‼️🟢⚪️Еурофарм Пелистер денес го пречекува Бутел Цена на поединечните билети:
– 120 денари (Централни позиции јужна и северна трибина)
– 100 денари (Странични позиции јужна и северна трибина) Продажни места – DIMPO Тобако и BROTHERS Тобако
Интернет продажба – https://kartieurofarm.mk/
Source

Share