Еурофарм Пелистер денеска го пречекува Кил Цена на поединечните билети за натпр…


‼️🟢⚪️Еурофарм Пелистер денеска го пречекува Кил

Цена на поединечните билети за натпреварот Еурофарм Пелистер – Кил – среда, 27 септември 18:45 часот

– 550 денари (Централни позиции јужна и северна трибина)
– 450 денари (Странични позиции јужна и северна трибина)

Продажни места – DIMPO Тобако и BROTHERS Тобако и STravel
Интернет продажба – https://kartieurofarm.mk/
Source

Share