Еурофарм Пелистер го освои турнирот во Охрид, честитки за сите играчи! Битола с…

Еурофарм Пелистер го освои турнирот во Охрид, честитки за сите играчи!
Битола со нетрпение ги чека утакмиците од елитниот европски ракомет за да го оправда епитетот што го носи
“НАЈРАКОМЕТЕН ГРАД” и повторно Европа да биди сведок на нашата страст.
Спектакл во најава…⏳
Source

Share