Еурофарм Пелистер и Еурофарм Пелистер 2 во сабота играат на домашен терен Еур…


‼️🟢⚪️ Еурофарм Пелистер и Еурофарм Пелистер 2 во сабота играат на домашен терен

🏆 Еурофарм Пелистер 2 – Аеродром (Сабота, 13:00)
🏆 Еурофарм Пелистер – Бутел (Сабота 17:00)

Цена на поединечните билети:
– 120 денари (Централни позиции јужна и северна трибина)
– 100 денари (Странични позиции јужна и северна трибина)

Продажни места – DIMPO Тобако и BROTHERS Тобако
Интернет продажба – https://kartieurofarm.mk/
Source

Share