Еурофарм ПЕЛИСТЕР поразен во рамките од второто коло во ракометната Лига на Шам…


🚨 Еурофарм ПЕЛИСТЕР поразен во рамките од второто коло во ракометната Лига на Шампиони !

Рк Алборг – Рк Еурофарм ПЕЛИСТЕР 38-23 (18-10)

🤦‍♂️ Во ред е пораз, немаме ниту буџет, ниту играчи за нешто попозитивни резултати… АМА да се нема инает? Да се нема срце? Да нема борба? Да се нема жар? То боли повеќе од пораз.

🧹 Господине Стерјев, метлата и нека се исчистете ги сите штетници во клубот, секој онај кој има придонес во овие резултатски пред се разочарувања.

📢 КАЖЕТЕ МУ НА ИГРАЧИТЕ, ДЕКА ВАКА НЕ СЕ БРАНИ ДРЕСОТ НА ПЕЛИСТЕР И ЧЕСТА НА НАЈРАКОМЕТНИОТ ГРАД – БИТОЛА !
Source

Share