Еурофарм Пелистер утре го пречекува тимот на Голден Арт Цена на поединечните б…


‼️🟢⚪️ Еурофарм Пелистер утре го пречекува тимот на Голден Арт

Цена на поединечните билети за натпреварот Еурофарм Пелистер – Голден Арт:
– 120 денари (Централни позиции јужна и северна трибина)
– 100 денари (Странични позиции јужна и северна трибина)

Продажни места – DIMPO Тобако и BROTHERS Тобако
Интернет продажба – https://kartieurofarm.mk/
Source

Share