Еурофарм Пелистер утре го пречекува тимот на Прилеп Цена на поединечните билети:…

‼️🟢⚪️Еурофарм Пелистер утре го пречекува тимот на Прилеп Цена на поединечните билети:
– 120 денари (Централни позиции јужна и северна трибина)
– 100 денари (Странични позиции јужна и северна трибина) Продажни места – DIMPO Тобако и BROTHERS Тобако
Интернет продажба – https://kartieurofarm.mk/
Source

Share