Еурофарм Пелистер – Вардар 1961 22.10.2023 (Недела) 18:00 Продажбата започну…


🏆 Еурофарм Пелистер – Вардар 1961
📆 22.10.2023 (Недела)
⏰ 18:00
🎫 Продажбата започнува утре во 13:00

🟢⚪️ Цена на поединечните билети:
– 250 денари (Централни позиции јужна и северна трибина)
– 200 денари (Странични позиции јужна и северна трибина)

Продажни места – DIMPO Тобако и BROTHERS Тобако
Интернет продажба – https://kartieurofarm.mk/
Source

Share