Еурофарм Пелистер заедно со ЧКЕМБАРИ му гостуваат на Рк Загреб во Загреб. СРЦЕ…

☘️ Еурофарм Пелистер заедно со ЧКЕМБАРИ му гостуваат на Рк Загреб во Загреб. 💪 СРЦЕ НА ТЕРЕН, САКАМЕ ПОБЕДА !
Source

Share