Еурофарм Пелистер загуби од В. 1961 во натпреварот за Супер Куп титулата со 30-2…

❕️Еурофарм Пелистер загуби од В. 1961 во натпреварот за Супер Куп титулата со 30-26 ! ⚠️ Бледо издание на четата на Александар Јовиќ на само една недела до почетокот на натпреварите во ракометната Лига на Шампиони. 🤔Кои се вашите коментари?




Source

Share