Еурофарм Пелистер загуби во Париз од екипата на ПСЖ. Рк ПСЖ – Рк Еурофарм ПЕЛИС…

☘️ Еурофарм Пелистер загуби во Париз од екипата на ПСЖ. Рк ПСЖ – Рк Еурофарм ПЕЛИСТЕР 31-26 (15-12) 🎖 Најдобри поединци во редовите на пелистерци беа Борзаш, Тајник и Пешевски со по 5 постигнати голови. 🐙 Урбан Лесјак забележа 9 интервенции.
Source

Share