FANTASY PREMIER LEAGUE сезона 2023/24 г. – CODE: VB7DNM ! Ги повикуваме сите …


🔥 FANTASY PREMIER LEAGUE сезона 2023/24 г. – CODE: VB7DNM !

☘️ Ги повикуваме сите симпатизери, навивачи, битолчани ширум светот, фудбалери, ракометари, кошаркари на Пелистер, да ни се приклучат и да бидат дел од нашата лига и заедно да уживаме во забавата !

🎁 Главната награда, за онај што ќе биде победник по 38 одиграни кола во англиската Премиер Лига, ќе си добие ‘Bluetooth Speaker’, како и многу останати награди во текот на сезоната.

🚨 Лигата ќе биде отворена за нови членови до пред почетокот на 2то коло во англиската Премиер Лига !

👉 https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/vb7dnm
Source

Share