ФК Пелистер е максимално подготвен за утрешниот натпревар против екипата на ФК В…


ФК Пелистер е максимално подготвен за утрешниот натпревар против екипата на ФК Вардар Неготино во Неготино. Денес го одработи последниот тренинг. Подготвеноста ја потврдија и искусните фудбалери Симеон Христов и Благоја Љамчевски.
Source

Share