ФК Пелистер го одработи последниот тренинг пред утрешниот натпревар против екипа…


ФК Пелистер го одработи последниот тренинг пред утрешниот натпревар против екипата на ФК Караорман од Струга кој е закажан во 15 часот. Свои изјави дадоа искусниот фудбалер Филип Миленковски и голманот Илче Петровски.
Source

Share