Фк Пелистер одигра само нерешено во Речица ! Уште два испуштени бодови во борб…

☘️ Фк Пелистер одигра само нерешено во Речица ! ⚠️ Уште два испуштени бодови во борбата за прва лига ! 〽️ Пелистер моментално е на 4то место позади екипите на Беса, Детонит и Охрид.
Source

Share