Фудбалскиот колектив на Пелистер заедно го следат натпреварот од првото коло во…

☘️ Фудбалскиот колектив на Пелистер заедно го следат натпреварот од првото коло во ракометната Лига на Шампиони помеѓу Е. Пелистер и Колштад. 🙌💪
Source

Share