ГО ИМАМЕ И ПРВИОТ ПРЕСЕК ВО ,,ФАНТАЗИ ПРЕМИЕР ЛИГАТА” ! По првите 7 одиграни …


🚨 ГО ИМАМЕ И ПРВИОТ ПРЕСЕК ВО ,,ФАНТАЗИ ПРЕМИЕР ЛИГАТА” !

🔥 По првите 7 одиграни кола, го имаме и најдобриот ‘менаџер’ – Христијан Атанасовски. Менаџерите на DreamTeam и Schevchenko имаа иста број на бодови, но во согласност со правилата на ,,Fantasy Premier League”, во ваков случај со ист број на бодови, во предност е онај менаџер кој искористил помалце чипови (Wildcard, Freehit, Benchboost или Triple Captain).

🎉 Следниот пресек е по комплетирање на 14то коло.

🤝 Спонзорирано од @trendsport.mk !
Source

Share