Како што пишува ,,Спорт”, натпреварот Пелистер – Беса имал и свое трето полувре…


⚠️ Како што пишува ,,Спорт”, натпреварот Пелистер – Беса имал и свое трето полувреме. Имено, главниот судија Младеновски бил најмалку вербално нападнат од лица на високи функции во клубот.

🚨 Според нашите извори, можно е и казна на теренот под ,,Тумбе Кафе” од 2 до 5 натпревари, што за Пелистер би било дополнителен удар во борбата за враќање во ПМФЛ.
Source

Share