Капитенот Вареловски до своите колеги од ракометниот клуб ТИКВЕШ. ,,Цела година …

Капитенот Вареловски до своите колеги од ракометниот клуб ТИКВЕШ. ,,Цела година се игра, се бори за овие утакмици. Момци уживајте денес, овој ден е ваш, оваа атмосфера денес во Кавадарци е ваша заслуга. Се гледаме во сала” ГРК Тиквеш 2014 💪💪💪🔴⚪️🔴
Source

Share