Картите за утрешниот натпревар против КК Работнички пуштени во продажба


КК Пелистер би сакал да ја извести јавноста дека поради краткиот рок до првиот наптревар на домашен терен против КК Работнички, љубителите на кошарката ќе можат да набават еднократен и сезонски билет по цена од 100 односно 1000 денари на влезот од спортската сала Боро Чурлевски.

Во текот на наредната недела ќе бидат објавени и продажните места за билети низ градот.

Се гледаме утре и одиме на победа!

Картите за утрешниот натпревар против КК Работнички пуштени во продажбаSource

Share