Катастрофалната одлука на првиот помошник Путилин Бранко, за првиот гол и водст…


⚠️ Катастрофалната одлука на првиот помошник Путилин Бранко, за првиот гол и водство на Беса од 0-1.

📢 И што ќе добиеме сега? Признавање дека згрешил? До кога така? ФФМ? Комисија за делегирање?

🤦🏻 Иначе, ОВА не е оправдување за поразот и за уште едно слабо издание на Пелистер, за тоа оправдување НЕМА. Ова е гласно кревање глас против криминалот од ФФМ и нивните послушници во црно.

💰 За колку кеш вака судите? Колку ви чини честа ако ја имате?
Source

Share