Кк Пелистер го декласира Охрид во ,,Боро Чурлевски” ! КК ПЕЛИСТЕР – ГКк Охрид 9…

☘️ Кк Пелистер го декласира Охрид во ,,Боро Чурлевски” ! КК ПЕЛИСТЕР – ГКк Охрид 97-57 (57-33) 🎖 Најдобри поединци кај пелистерци беа Планиниќ со 22 поени, Мијовиќ со 19 поени и Стојановски со 18 поени. 💥 Деби за првиот тим на Кк Пелистер запиша и младиот Марковски.
Source

Share