КК Пелистер повторно вкрстува со МЗТ во помалку од една недела

КК Пелистер – МЗТ Скопје | 2 коло Прва Лига

Повеќе информации можете да прочитате на следниот линк:

КК Пелистер повторно вкрстува со МЗТ во помалку од една неделаSource

Share