КК Пелистер – Press Release

Нови хоризонти за омилениот клуб 🏀 Започнуваме со добри вести – КК ПЕЛИСТЕР од денес со свој сајт за да бидете секогаш информирани за нашиот и вашиот омилен клуб.

КК Пелистер – Press ReleaseSource

Share