Конечен резултат од второто коло во АБА2 лигата. Се гледаме во среда 18.10 во С…

Конечен резултат од второто коло во АБА2 лигата.

Се гледаме во среда 18.10 во СЦ „Боро Чурлевски“, Битола каде што повторно ќе играме против КК МЗТ Скопје во македонската лига, со почеток од 18:30 часот.
Source

Share