Конечен резултатна натпреварот 2:0 Следен натпревар на домашен терен во недел…

⚽️Конечен резултатна натпреварот 2:0
⏭️ Следен натпревар на домашен терен во недела 27.08.2023 од 16:00
ГФК ТИКВЕШ 1930 – ФК ВОСКА-СПОРТ
🔴⚪️🔴⚪️НАПРЕД ТИКВЕШ 🔴⚪️🔴⚪️
Source

Share