Мартин Мирчевски беше забележан како го следи денешниот натпревар под ,,Тумбе К…

👀📸 Мартин Мирчевски беше забележан како го следи денешниот натпревар под ,,Тумбе Кафе”, на својот матичен клуб Пелистер.
Source

Share