MATCHDAY ФК Пелистер vs ГФК Тиквеш Стадион – Петар Милошевски 14:00 Ч 100 Де…

🟢MATCHDAY⚪ ФК Пелистер vs ГФК Тиквеш
📍Стадион – Петар Милошевски
🕑 14:00 Ч
🎫100 Ден
🎥 ФФМ ТВ / fcpelister.com.mk Ве очекуваме 🍀 #НапредПелистер
Source

Share