Матлиески: Кавадарци живее за ракометот, а добрата атмосфера може да ни донесе само добри резултати!

Кавадарци живее за ракометот, а добрата атмосфера може да ни донесе само добри резултати! – Никола Матлиески за 24rakomet.mk

Матлиески: Кавадарци живее за ракометот, а добрата атмосфера може да ни донесе само добри резултати!Source

Share